Секрети вегетаріанської кухні
Наші йога-кухарі розкривають секрети своєї майстерності,розповідають про кілька екзотичних страв, які включені в меню Йога-табору.
Ви, одного разу відвідавши справжній, професійний вегетаріанський ресторан, вже не станете сумніватись в різноманітті, довершеності смаку, користі вегетаріанської кухні. Шаблони, що нав’язані нам з дитинства, про те, що не споживаючи м’яса, риби, яєць ми стаємо слабкими і безсилими, зруйнуються вмить!
Отже, по-перше: Милі-Джулія Сабджі ка суп
Цей суп дуже люблять відвідувачі лондонського ресторану “Говінда”. Головний кухар Сварупа-сиддхи дас говорить, що його часто просять показати, як готується це блюдо.
По-друге: Фалафель, модне сьогодні блюдо родом з Близького Сходу, Це нутові кульки, обсмажені в паніровці. Особливо вони припадуть до смаку вегетаріанцям як багате джерело білка.
По-третє: Алу Нарьян райта. Це райта з вареної картоплі, натертого кокосового горіха і приправленого прянощами йогурту, добре поєднується з будь-яким блюдом.
На десерт – йога-кулі, виготовлені з натуральних, поживних, багатих вітамінами і мінералами продуктів, з додаванням горіхів і сезаму.
Та безліч інших екзотичних, корисних і таких, що легко засвоюються, страв. Це є справжнє джерело чистої енергії – Прани. Адже Прана – не лише повітря, а й вода і їжа, яку ми вживаємо. Будьте завжди здорові і сповнені Енергії. Харібол!